Hotel & Restaurant

Hotel- og restaurantdriften har sin egen hjemmeside: www.broholm.dk

Anne Bille-Brahe, Niels Raahauge og Kenneth Birler forpagter hotel- og restaurantdriften på Broholm. 1. januar 2012 overtager Anne Bille-Brahe og Kenneth Birler fra Steensgaard Herregårdspension forpagtningen af hotel- og restaurantdriften på Broholm. ”Vi glæder os til at overføre den erfaring, vi har fået i de sidste 20 år på Steensgaard, til de pragtfulde historiske rammer på Broholm. Det er et privilegium at få lov til at arbejde med en kulturperle som Broholm”, siger Anne Bille-Brahe.
”Vi ønsker at skabe den samme sjæl og gæstfri atmosfære på Broholm, som vi har været kendt for i de de 20 år, vi har været på Steensgaard, og som tusindvis af gæster har sat pris på gennem årene. Det er et privilegium og en ekstra spore for os at få lov at arbejde på Broholm, der har en helt enestående plads i de sidste 700 års Danmarkshistorie. Det er naturligvis en del af vort koncept, at netop de historiske omgivelser på Broholm sætter os i stand til at give overnattende og spisende gæsterne nogle helt specielle oplevelser. Vi er meget bevidste om, at det er vigtigt at værne om de kulturperler, som de gamle huse er”, siger Anne Bille-Brahe.

”Køkkenet bliver som på Steensgaard fransk-klassisk med et nordisk tvist, men vi er meget glade for at bruge gode lokale råvarer og lader os i det hele taget gerne inspirere af de nærmeste omgivelser. Vi synes, det er vigtigt at kunne fortælle en historie om det sted, hvor vi er og arbejder – og det ved vi, at gæsterne sætter pris på. Vi ændrer altså ikke vores koncept, men de lokale råvarer vil naturligvis gøre, at enkelte ting skifter lidt karakter”, siger Kenneth Birler.